Autor: 021.rs

Novi Sad
02.10.2024.
18:30 > 18:00
Stanovnica Vojvođanske ulice požalila se na to da je zbog radova na parkingu, koje izvodi "Parking servis", povađeno drveće, te da je betonirana površina veća od predviđene.
  • IT

    02.10.2024 21:35
    Ista pesma
    Zato su iza zgrade u S. Kovacevica 12 ukinuli parking koji je vec izbetoniran, jos pre 60 god kada je gradjena zgrada, na inicijativu novodoseljenog komsije u prizemlju. Pri rekonstrukciji ulice Berislava Berica i Save Kovacevica su naravno na ustrb zelenih povrsine napravili nova parking mesta, a ova postojeca ukinuli.
  • Djomla

    02.10.2024 20:39
    Procitao samo naslov
    Koji bre parking u novom sadu to ne postoji..
  • od insajdera

    02.10.2024 20:00
    Parking servis je u raspadu. Nama nikakve organizacije i svako radi za sebe. Potpuni kolaps.
  • Dule

    02.10.2024 19:57
    Ja zivim pored Vojvodjanske u ulici Lasla Gala..Ulica Vojvodjanska ce biti lepsa duplo posle rekonstrukcije..Staze sa pesake lepe ravne i siroke, parkinzi siri i bolji umesto nevidjenih rupa na strani gde je Borsalino picerija sada je sve ravno..Malo su usli u travu tamo bas na kraju kod limanske pijace i tu sz prosirili trotoar ali tu su na 2 metra odatle taksisti imali svoje stajaliste tako da ta gospodja je mozda za nijansu ostecena ali nista posebno.Ali nije to sada nesto narocito.U Vojvodjanskoj ulici su inace specificni stanari zgrade su im u uzasnom stanju nisu ulozili nista 50godina u zgrade, travnjaci i drvoredi ispred zgrada su im propali skroz.Nikog nikada nisam video da sredjuje ispred zgrade ili metlu da drzi sve je prljavo i neuredno..U svetlarnicima su nagurali razno smece itd posebno u ulazima 2,2a,2b katastrofa na sta ono lici...Ali zato se stalno nesto zale..Mislim ne smeta joj limanska pijaca ulaz i galama koja joj je na 20 metara od prozora ,ne smeta joj ribarnica u kojoj se pece riba u kiosku isto na 20metara od prozora a koja zasmrdi ceo kvart ali smeta joj sto je pesacka staza umesto 5 metara od njenog prozora sada na 3 metra..To je jedini problem moz misliti.
  • Miki

    02.10.2024 19:41
    Meni su celu ulicu progutala privatna parking mesta.
  • Džaba pišete

    02.10.2024 19:26
    Uzaludni su ti dopisi i molbe
    Građani o svojim potrebama mogu da pišu još 10 godina jer gradski oci ne reaguju na molbe.

    To je samo zamazivanje očiju građanima, da se kaže kako građani mogu da upute zahteve.

    Imaju oni tamo stotine dopisa i zahteva ali grad radi samo ono što treba njihovim investitorima i njihovom džepu.

  • Mare

    02.10.2024 18:36
    Molim redakciju 021 da ako smatra interesantnim, izvrsi istrazivanje tj pokusa da dobije podatke od MUP-a, koliki je broj adresa u NS na kojima je registrovano dva ili vise automobila. Da zanemarimo broj sluzbenih vozila koja se dovoze kuci i parkiraju pod prozorima zgrade. Kod mene na Satelitu u zgradama oko Bul.Bate Brkica, mnogo je veci broj stanara koji parkiraju bar dva automobila. Kad to budemo znali, bice nam malo jasnije zbog cega ovako "kvalitetno" zivimo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna